Salonunuza Hava Katacak Salon Dekorasyon Ürünleri

Salon ya da oturma odası, evde en sık zaman geçirdiğimiz alanlardan biridir. Dolayısıyla bu alanların çok daha güzel, canlı ve iç açıcı görünmesini isteriz. Salonların güzel görünmesi için büyük değişiklikler, çok farklı yenilikler yapmanıza da gerek yok. Ufak tefek salon dekorasyon ürünleri ile salonunuzdaki atmosferi değiştirebilirsiniz. Böylece hem trendlere ayak uydurup hem salonunuzda mutlu hissedebilirsiniz!

Salon Dekorasyon Ürünleri

Ev dekorasyonu, herkes için farklı olabilir. Kimi daha kullanışlı ürünlerle evini dekore eder, kimi beğenilerini ön planda tutar. Ama her koşulda amaç bellidir; evde kendini iyi hissetmek! Siz de özellikle salon gibi tamamen tarzınızı yansıtmanızı sağlayacak bir alanda yeni dekorasyon ürünlerini kullanarak farklılık oluşturabilirsiniz. Sepetler, kutular, kilimler, aynalar, sehpalar… Pek çok farklı salon dekorasyon ürünüyle evinizi yenileyebilirsiniz! ÇiçekSepeti’nin geniş ürün yelpazesinde kendi tarzınıza uygun pek çok dekorasyon ürününü keşfedebilirsiniz!

Salon Dekorasyon Ürünleri

1-) Hasır Sepetler

DEKORATİF DÜZENLEYİCİ HASIR SEPET
Dekoratif Hasır Sepetler ile Eve Minik Dokunuşlar Yapın

Evdeki eşyaların derlenip toplanmasını sağlayan sepetler, aynı zamanda en şık dekorasyon ürünlerindendir. Farklı boyutlarda ve farklı desenlerde üretilen sepetler, aynı zamanda farklı işler için uygundur. Mesela çok sevdiğiniz çiçeğinizi şık bir hasır sepet içine koyabilirsiniz. Ayrıca kitaplıklarınızın bir rafına hasır sepetleri yerleştirerek sepetlerin içini ihtiyaçlarınızla doldurabilirsiniz. Bu sayede hem kitaplığınız dağınık görünmez hem de eşyalarınız dağılmaz. Ayrıca hasır sepetleri, içlerine battaniye ve koltuk örtüsü gibi eşyaları koyarak da değerlendirebilirsiniz. Böylece hem dekorasyon için kullanacağınız yeni bir ürününüz olur hem de ortalıktaki eşyaların düzenli görünmesini sağlarsınız.


2-) Şık Aynalar

Keep 45 cm Dekoratif Yuvarlak Antre Hol Koridor Duvar Salon Mutfak Banyo Wc Ofis Ceviz Ayna
Dekoratif Yuvarlak Ayna Çeşitleriyle Şıklığı Bir Üst Seviyeye Taşıyın!

Evin havasını değiştirecek ürünlerden biri de aynalardır. Boy aynası, duvar aynası, çerçeveli ayna… Çok eşitli aynalardan birini seçerek salonunuzda değişiklik yapabilirsiniz. Aynalar, odalara derinlik kattığı için de evdeki görüntü değişir. Doğru aynayı seçtiğinizde eviniz daha modern, daha aydınlık ve daha büyük görünür. Her türlü dekorasyona uyum sağlayan ayanalar ile salonunuzu daha şık bir hale getirebilirsiniz!


3-) Masif Ahşap Ürünler

BK Home Ahşap Masif Dekoratif 2'li Uçan Raf Kitaplık Gizli Duvar Monte Raf Aksesuar Rafı
Evinize Doğallığı Getirecek Masif Ahşap Duvar Rafı

Ahşap ürünler her sezonda trend olmuştur. Doğal ahşaptan üretilen masif ahşap ürünler de yine son zamanlarda herkesin severek kullandığı ürünler arasında yer alır. Hem eve doğal bir koku yayan hem de eve hoş bir görüntü katan masif ahşap ürünleri salonunuzda pek çok farklı şekilde kullanabilirsiniz. Ham tomruktan elde edilen masif ahşap eşyalar, evinize bohem ve rustik bir estetik katar. Kitaplık, raf, çerçeve, sehpa, çiçeklik gibi farklı dekorasyon unsurlarını masif ahşaptan seçebilirsiniz. Böylece eve farklı bir hava katabilirsiniz!


4-) Orta Sehpalar

Yan Sehpa Çantalı Orta Zigon Sehpa 5165
Hem Dekorasyon Ürünü Hem Çantalı Orta Sehpa

Salonlardaki en kullanışlı dekorasyon ürünlerinden biri de sehpalardır. Hem günlük kullanımda hem de dekorasyon ögesi olarak orta sehpalar, salonu daha şık bir hale getirir. Dekoratif kullanımda sehpaların üzerine çiçekler koyabilirsiniz. Ayrıca çantalı sepet modellerinde olduğu gibi eşyalarınızı çanta kısmında depolayabilirsiniz. Kitaplar ya da mumlar gibi eşyalar ile sehpaları bir arada kullanarak farklı bir dokunuş yapabilirsiniz. Siz de evinizin tarzınıza uygun bir orta sehpa ile ortamın havasını hemen değiştirin!


5-) Duvar Örtüleri

Duvar Örtüsü/Halısı Detaylı Güncel Türkçe Pastel Dünya Haritası
Evinizde Tarzınızı Yansıtacak Duvar Örtüsü Çeşitleri

Salon duvar dekorasyonu için en trend ürünler arasında duvar örtüsü çeşitleri vardır. Kendinizi iyi hissedebileceğiniz bir alan oluşturmak için duvar örtülerinden faydalanabilirsiniz. Tek renk, desenli çok renkli… Farklı boyut ve tasarımlara sahip duvar örtüleri arasından yaşam alanlarına uyum sağlayan bir modeli seçebilirsiniz. Odaya sıcak bir hava, farklı bir görüntü ve modern bir dokunuş katan duvar örtüleri ile siz de salonunuzu yenileyebilirsiniz!


6-) Çiçekler

Deve Tabanı Ruby Mint Yeşili Saksılı Monstera
Evde Bahar Havası Yaşamak için Deve Tabanı Ruby Mint Yeşili Saksılı Monstera

Ve tabii ki evlerin vazgeçilmezlerinden biri, çiçeklerdir. Çiçekler; eve bahar havası getirir, odayı renklendirir, ortama enerji verir. Eve bir kez çiçek aldığınızda iki, üç, dört… Artık çiçek almayı bırakamazsınız. :) Salonunuzda bir değişiklik yapmak istediğinizde çiçekleri tercih edebilirsiniz. Orkide, monstera, guzmania, sarmaşık, kaktüs ve sukulent gibi farklı çiçek türleriyle evinizi güzelleştirebilirsiniz. Eğer ben çiçek bakamayanlardanım diyorsanız kuru çiçekleri de tercih edebilirsiniz.